over ons!

Detail creations is opgericht in 2019. Een visie die bij ons centraal staat is creativiteit verwerken in kwalitatieve decor producten. Met oog voor detail maken wij de mooiste projecten.

Detail Creations is een one-stop-shop voor attractieparken, reclame, vakantieparken, bedrijven en particulieren. Wij werken met een eigen ontwerpdienst en een eigen productieatelier. Wij streven ernaar om voor u één adres te creëren waar u terecht kunt voor al uw reclame-, promotie- en decoratiewensen. Het verhaal, technieken, media-gebaseerde oplossingen, thema’s, speciale effecten zijn effecten op de mogelijkheden van Detail Creations. We werken samen met de beste bedrijven om end-to-end pakketten van hoge kwaliteit te bieden.

De werkplaats van Detail Creations heeft ruimtes voor hout- en staalwerken, met glasvezel versterkt polyester, mechanica, modelbouw en spuitcabines voor verfafwerking, waardoor het bedrijf een enorme gereedschapskist heeft om mee te werken.

bar bazen

Bar Bazen is het zuster bedrijf van detail creations, twee enthousiaste, creatieve broers die geen uitdaging uit de weg gaan. Of je nu houdt van een chique met hout bekleden bar of een creatieve gedecoreerde bar, bij ons ben je aan het juiste adres. We houden van een uitdaging en geen idee is ons te gek! Kijk voor al reeds uitgevoerde projecten en creaties op www.barbazen.com