wat kunnen wij u bieden?

Detail creations streeft ernaar om voor u één adres te creëren waar u terecht kunt voor al uw thematisering, reclame, decor, design en story telling.

Het verhaal, technieken, media-gebaseerde oplossingen, thema’s, speciale effecten en decor zijn de mogelijkheden van Detail Creations. We werken samen met de beste bedrijven om end-to-end pakketten van hoge kwaliteit te bieden.

projecten en thematisering

thematisering

Het succes van uw project hangt af van een uniek idee, die inspireert, creëert en verwonderd. Detail creations bedenkt belevingsontwerpen en zet uw idee om naar realiteit. Van facades van attracties en gebouwen, tot gebiedsontwerpen, horeca & retail design, decorontwerpen en nieuw te ontwikkelen themaparken. Wij creëren uw project met onze kennis & expertise en vullen deze aan met beleving en dat beetje “extra verwondering”. Door onze out-of-the-box methodes creëren wij uw fantasie.

Projecten

De werkplaats van Detail Creations heeft ruimtes voor hout- en staalwerken, met glasvezel versterkt polyester, mechanica, modelbouw en spuitcabines voor verfafwerking, waardoor het bedrijf een enorme gereedschapskist heeft om mee te werken.

We kunnen werken met een breed scala aan materialen, afhankelijk van uw behoeften. Inclusief Animatronics en speciale efecten. Met glasvezel versterkte producten voor gewicht en duurzaamheid. En in kristalhelder hars voor speciale projecten. Indien nodig kunnen we zelfs objecten leveren met brandklasse 1 zoals gedefinieerd door ASTM E84.

storytelling & design


storytelling

Detail creations ontwikkelt vervolgens een thematisch verhaal, geschreven op maat van de doelgroep en de wensen van onze opdrachtgevers. De hoofdlijnen worden vervolgens uitgewerkt tot een beginnend verhalend concept, dat als basis dient voor de hele ervaring.design

Onze ontwerpafdeling creëert een concept dat past bij uw wens, uw probleem of eisen, zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Onder onze mogelijkheden; storytelling, conceptuele ontwikkeling en schematisch ontwerp.

blow ups/producten

producten

Detail creations beschikt over een all-in studio. Door onze connecties met rechtstreekse gespecialiseerde bedrijven en ons ruim assortiment aan kennis en gereedschappen maken wij de mooiste producten voor u.

blow ups

We kunnen werken met een breed scala aan materialen, afhankelijk van uw behoeften. Inclusief rubberen onderdelen voor Animatronics en met glasvezel versterkte producten voor gewicht en duurzaamheid. Ook kunt u bij ons terecht voor uw promotie materialen zoals belettering uit verschillende soorten vinyl, sjablonen, stikkers maar ook textieldruk van de beste kwaliteit. Indien nodig kunnen we zelfs objecten leveren met brandklasse 1 zoals gedefinieerd door ASTM E84. We zijn zeer flexibel en kunnen projecten binnen een strakke deadline opleveren en zijn in staat om frames, mechanische componenten, toegangspanelen en elektrische apparatuur te integreren in onze objecten.

instalatie & transport

instalatie

Naast de werkzaamheden die wij in onze werkplaats uitvoeren, doen wij ook de volledige installatie van de producten of projecten die we maken. Door het gebruik van goed doordachte technische tekeningen bedenken wij op voorhand de juiste bevestiging voor op jouw locatie. 

transport

Om de installatie zo volledig mogelijk te kunnen aanbieden maken wij gebruik van onze eigen transport. In goede samenwerking met ons vaste transport bedrijf zorgen wij ervoor dat de installatie periode zo soepel mogelijk verloopt. Hierbij letten we goed op veilig transport, maar verliezen we de kwetsbaarheid van onze producten niet uit het oog. Zo worden al onze projecten zorgvuldig verpakt en op de juiste manier geladen en gelost

decoraties

decoraties

Decoraties zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Detail creations is in 2019 begonnen als decor bedrijf met als specialiteit decoraties.

Als u door detail creations een decoratie laat maken, kunt u rekenen op een professionele werkwijze en een kwalitatief goed resultaat. Dat begint uiteraard met het luisteren naar uw wensen vanuit daar word er een passend ontwerp gemaakt. Als het ontwerp is goed gekeurd komen wij het op locatie schilderen, spuiten of passen we nog andere technieken toe.

interieur

Met een interieur ontwerp van Detail creations weet je als ondernemer precies waar je aan toe bent. Ons bouwteam gebruikt onze ontwerpen als handleiding voor de gedegen interieuruitvoering, zodat het resultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf met de interieuruitvoering aan de slag te gaan. Het is dus ook mogelijk om ons alleen opdracht voor het idee en interieur-tekenwerk te geven.

restauratie


restauratie

met de vele kennis en gereedschappen die deteal creations tot zijn beschikking heeft zijn wij ook de juiste keuze voor al uw restauratie werkzaamheden. van muurschilderingen tot producten, er is niks wat wij niet kunnen restaureren

Bar bazen

bar op maat/catering

detail creations is een zuster bedrijf van barbazen. voor interieur projecten werken wij dan ook nou samen met barbazen en is dit in veel gevallen een echte aanwinst voor uw interieur.

een bar op maat biedt veel mogelijkheden voor u als kant. Bar Bazen biedt u de mogelijkheid om uw eigen bar samen te stellen op basis van diverse koelingen, tapkranen, houtsoorten en afmetingen. Uiteraard is het ook mogelijk om tweede leven onderdelen toe te voegen in een nieuwe bar.